Nieuws

werknemer personeel flexwerk uitzendwerk

SPP: wat is de huidige stand van zaken?

Veel organisaties kunnen in deze tijden niet meer om strategische personeelsplanning heen. Maar wat is eigenlijk de stand van zaken rondom SPP in Nederland?

De flexibiliteit van uw organisatie wordt door allerlei maatschappelijke, technologische en arbeidsmarktveranderingen steeds vaker op de proef gesteld. Een goede strategische personeelsplanning wordt dus met de dag belangrijker. Hoe staat het eigenlijk met de wendbaarheid van organisaties in Nederland? En worden er scenario’s gebruikt om het personeelsbestand op al deze veranderingen voor te bereiden?

Op deze vragen wil het onafhankelijke platform Over Strategische Personeelsplanning graag zicht krijgen en voert daarom voor de derde keer dit onderzoek uit. Wij stellen het op prijs als u wilt meewerken. Het invullen van de vragenlijst kost gemiddeld vijf minuten en aan het einde kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in de onderzoeksresultaten. Bovendien maakt u direct kans op een gratis toegangskaart voor het Congres Over personeelsplanning 2015 op 17 november.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête. Alvast heel erg bedankt voor uw tijd!