Nieuws

stijging

“Sterke groei flexibele arbeid in 2014”

Flexibele contractvormen zoals payrollcontracten liggen nog altijd onder vuur van politieke partijen en vakbonden. Toch is er in veel branches een sterke vraag naar flexibele arbeid.

Dat concludeert Please Payroll. De payroller ziet nu al een sterke groei van flexibele contractvormen op de gehele arbeidsmarkt en voorziet voor 2014 een ware groeispurt aan flexcontracten bij MKB bedrijven. Hans van de Ven, directeur van Please, licht toe: “Dit zijn feiten die niet genegeerd kunnen worden. Dat Please wederom sterk gegroeid is toont ook aan hoe MKB ondernemers zitten te springen om flexibele arbeid. Jammer genoeg luistert de politiek nog altijd te weinig naar deze behoefte en wordt de MKB’er vooral getergd door nog meer opgelegde regels. We zouden deze partijen graag doen inzien dat de arbeidsmarkt nooit meer zal worden zoals hij twintig jaar geleden was.”

De totale omzet van Please Payroll is in 2013 gestegen met 18 procent ten opzichte van 2012. Daarmee realiseerde de payrollorganisatie voor het derde opeenvolgende jaar een sterke omzetgroei.